Jag bidrar med runt 17 års erfarenhet av att skapa kreativa material från idé till färdigställande för tryck, digitala medier, fotografering, bildbehandling, animering, webbadministration och som arbetsledare. 

Det som gör mitt jobb till min passsion är blandningen av kreativitet ihop med teknik, användarvänligt ihop med säljande design. Jag har alltid kunden och användarna i tanken i allt från att bara dela information till att skapa en produkt av alla olika slag, digitalt eller tryck.

Mina styrkor är att jag har en bred bakgrund som jag kan sätta ihop till en helhet, är kreativ, teknisk, lättlärd, mångsidig, analytisk och driven. Får jag en uppgift att lösa så går min hjärna på högvarv till jag har löst problemet. Jag vill ständigt utvecklas och utmana mig själv. Jag är ambitiös, positiv och jag gör allt helhjärtat.

Mitt mål i framtiden är att ha en ledande roll med ett kreativt team vilket jag har trivts väldigt mycket med på tidigare arbeten. Jag söker arbete i Stockholm, Nyköping och Norrköping.

Med mig får ni en lojal, driven och självgående anställd med hög arbetsmoral.